Verjaardagskaart man, vind hier de meest stoere, grappige en sportieve kaarten voor mannen

Hoewel mannen zichzelf er misschien iets te cool of stoer voor vinden, worden ook mannen blij van een verjaardagskaart man. Denk dus niet dat je broer, vader, neef of vriend een leuke verjaardagskaart niet kan waarderen, want wij weten bijna zeker dat dit wel het geval zal zijn. Bij Kaartje2go hebben we een heel skala aan geweldige verjaardagkaarten man die voor elk type man geschikt zijn. Beijk hier onze meest grappige, stoere en sportieve felicitatiekaarten!

Verjaardagskaart man die altijd in de smaakt valt

Het zal je waarschijnlijk niet verrassen als we zeggen dat een kaart met bloemen wellicht niet de meest geschikte verjaardagskaart man is. Daarom zullen we in deze blog een aantal felicitatiekaarten laten zien die altijd in de smaak vallen. Wil je zeker weten dat de jarige job jouw kaart waardeert? Stuur er dan één die past bij zijn karakter. Of de man in kwestie nu sportief, stoer of grappig is: bij Kaartje2go hebben we de juiste kaart!

Grappige verjaardagskaart man

Speciaal voor iedere man die grappig is en wel van een lolletje houdt hebben we passende kaarten in ons assortiment. Als je jouw vriend, vader of neef aan het lachen wilt krijgen zit je met onderstaande grappige kaarten gebakken!

Onderstaande kaart is werkelijk hilarisch. Je ziet hier de voor- en binnenkant.

verjaardagskaart manverjaardagskaart man

Wil je een geweldige en grappige kaart sturen naar een iets ouder iemand (om het zo maar even netjes te noemen)? Stuur dan deze kaart!

verjaardagskaart man

Stoere verjaardagskaarten

Is de man in kwestie echt een stoere vent met stiekem een klein hartje? Ook deze kerels vinden het leuk om een kaartje in de brievenbus te ontdekken. Zeker wanneer de kaart ook lekker stoer is.

verjaardagskaart man

verjaardagskaart man

Verjaardagskaart voor de sportievelingen

Hangt de man in kwestie geregeld in de gewichten of is hij minstens 2 keer per week op het voetbalveld te vinden? Is hij fervent hardloper of is het gewoon iemand met een grote passie voor sport? Stuur hem dan een sportieve verjaardagskaart!

verjaardagskaart man

verjaardagskaart man

Het is werkelijk kinderspel om via Kaartje2go een verjaardagskaart te versturen. Kies als eerste de een verjaardagkaart man uit. Vervolgens pas je de tekst aan. Als je wilt kun je nog foto’s, kaders of figuurtjes toevoegen. Je klikt op bestellen, typt het adres in en je betaalt. Het is bij Kaartje2go niet eens nodig om je pinpas te zoeken. Als je ons eenmalig machtigt schrijven wij het bedrag van je rekening af. Wij zullen ook meteen de verjaardagskaart voor je naar de brievenbus brengen op de door jou gekozen datum.
Uitnodigingskaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart