Bijzondere verjaardagkaarten voor vrouwen bestel je bij Kaartje2go

Wordt je zus, dochter, moeder of tante binnen kort een jaartje ouder en ben je op zoek naar leuke en bijzondere verjaardagskaarten voor vrouwen? Zoek niet langer, bij Kaartje2go hebben we ontzettend mooie kaarten voor je in de aanbieding. Weet je niet zo goed welke kaart je moet kiezen uit ons prachtige assortiment? Geen nood, wij van Kaartje2go helpen je graag een handje. Onderstaand hebben we een aantal leuke suggesties voor je op een rij gezet die passen bij verschillende soorten vrouwen. Want laten we eerlijk zijn: elke vrouw is uniek. Tevens zullen we je laten zien welke kaarten op dit moment heel populair zijn. Als je één van die kaarten kiest zit je sowieso gebakken!

verjaardagskaarten voor vrouwen

Vrolijke en fleurige verjaardagskaarten voor vrouwen

Bijna iedere vrouw houdt wel van bloemen en vrolijke kleuren. Bespeur je bij de dame in kwestie ook vaak vrolijke bloemen in huis? Dan zal ze vast blij zijn met een kaart die haar liefde voor kleur en vrolijkheid weerspiegelt.

verjaardagskaarten voor vrouwen

verjaardagskaarten voor vrouwen

Verjaardagskaart voor moeders en oma’s

We zullen het netjes houden: we hebben ook hele leuke kaarten voor vrouwen op leeftijd. Zo hebben we kaarten die het feit dat ze weer een jaartje ouder wordt wat luchtiger maken of op een subtiele manier brengen. Schroom je trouwens niet om deze dames een kaart te sturen, want juist zij kunnen het ontzettend waarderen!

verjaardagskaarten voor vrouwen

verjaardagskaarten voor vrouwen

Felicitatiekaarten voor de kroegtijgers

Houd de jarige job wel van een feestje en ben je er zeker van dat je haar op haar verjaardag in de kroeg kunt treffen? Stuur dit feestbeest dan een toepasselijk kaart om haar alvast klaar te stomen voor de borrel!

verjaardagskaarten voor vrouwen

verjaardagskaarten voor vrouwen

Verjaardagskaarten voor vrouwen met stijl

Zijn de woorden stijl en klasse de eerste woorden die in je opkomen als je aan de jarige dame denkt? In dat geval zal ze onderstaande kaart vast waarderen!

verjaardagskaarten voor vrouwen

Meest populaire en nieuwe kaarten van Kaartje2go

Benieuwd welke verjaardagskaarten voor vrouwen het meest populair zijn en dus het meest zijn verkocht? Onderstaand een kleine selectie van onze meest succesvolle kaarten! Wil je meer populaire kaarten zien? Ga dan naar onze website en kijk onderaan bij ‘populaire kaarten’.

verjaardagskaarten voor vrouwen

verjaardagskaarten voor vrouwen

verjaardagskaarten voor vrouwen

Vergeet nooit meer een verjaardag!

In ons drukke leven wil het nog wel eens voorkomen dat we een verjaardag vergeten. Hier hebben we bij Kaartje2go iets op gevonden: onze verjaardagskalender. In deze kalender kun je alle verjaardagen invoeren (en ook al de adressen). Wanneer het tijd is om een bijzondere kaart te sturen, krijg je van onze een e-mail. In de kalender kun je trouwens ook andere belangrijke data opslaan die wel een kaartje waard zijn zoals jubilea of trouwdagen.
Uitnodigingskaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart