Kinderfeest uitnodiging met foto maak je eenvoudig bij Kaartje2go

Jippie! Je zoon of dochtertje is binnenkort jarig! Ben je al bezig met het plannen van een geweldig kinderfeestje? In de eerste jaren als je kind nog heel jong is, komt het kinderfeestje organiseren natuurlijk op jou neer (en je partner niet te vergeten). Maar als je kind wat ouder is, kan hij of zij  helpen. Zo hoef je niet zelf alles te verzinnen, maar kunnen jullie samen brainstormen over een leuk thema of de invulling van het feestje. Wat ook ontzettend leuk is, is samen de kinderfeest uitnodiging met foto maken! Bij Kaartje2go hebben we hier heel veel geweldige mogelijkheden voor. Je kunt bijvoorbeeld een kaart ontwerpen, of je kiest één van onze kaarten waarop je zelf een foto kunt uploaden. Bekijk hier een aantal leuke voorbeelden!

kinderfeest uitnodiging met foto

Zelf je kaart ontwerpen

Bij Kaartje2go heb je ontzettend veel mogelijkheden om zelf je kinderfeest uitnodiging met foto te ontwerpen, eindeloos aan te passen en aan te vullen. Om je eigen kaart te ontwerpen kun je beginnen met een blanco kaart. Vervolgens kies je een leuke foto van je zoon of dochter om dit als achtergrond te gebruiken. Hierna kies je één of meerdere van onze ontelbare figuurtjes en kaders om de kaart verder mee op te maken. Sommige figuurtjes zijn zelfs in te kleuren in de lievelingskleuren van je kind! Of je nu kiest voor slingers, kaarsjes, beestjes, kroontjes: de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is zelfs mogelijk om nog extra kleinere foto’s toe te voegen! Uiteindelijk kunnen ook jij en je kind onderstaande kinderfeest uitnodiging met foto maken!

kinderfeest uitnodiging met foto

Kinderfeest uitnodiging met foto als collage

Een andere manier om een unieke verjaardagsuitnodiging te maken is door middel van een leuke collega. Je hebt vast wel meerdere leuke kiekjes van je kind liggen die je hiervoor kunt gebruiken! Of, misschien nog wel leuker, doe even een leuke fotoshoot met je zoon of dochtertje!

kinderfeest uitnodiging met foto

Kies een leuk ontwerp van Kaartje2go en vervang de foto’s

Het is niet eens nodig om zelf een kinderfeestuitnodiging te ontwerpen. Bij Kaartje2go hebben we veel leuke, grappige en mooie ontwerpen klaarliggen. Het enige wat je hoeft te doen is de foto vervangen door een foto van je kind. Onderstaand een voorbeeld van een kinderfeest uitnodiging met foto voor jongens en één voor meisjes. Maar we hebben natuurlijk veel meer uitnodigingen!

kinderfeest uitnodiging met foto

kinderfeest uitnodiging met foto

Voor 20.00 besteld, dezelfde dag naar de post

Je zoon of dochter hoeft nooit lang te wachten om zijn of haar uitnodiging in handen te hebben! Als jullie voor 20.00 de bestelling afronden, brengen wij de kaarten dezelfde dag naar de brievenbus! Jullie kunnen ervoor kiezen om alle uitnodiging als pakketjes naar jullie huis te laten bezorgen zodat je kindje de uitnodigingen kan uitdelen op school. De andere optie is dat wij alle kaarten versturen. Zorg er dan wel voor dat jullie alle adressen invoeren op onze website!
Uitnodigingskaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart