Originele uitnodigingen voor sweet 16 party voor een echt knalfuif

16 jaar is voor veel tieners een bijzondere leeftijd, misschien zelfs een mijlpaal. Hoewel het vroeger misschien interessanter was om 16 te worden, blijft de leeftijd een mooie tussenstap van tiener zijn naar volwassenheid. Dat verdient natuurlijk een feestje. Jouw sweet 16 party kun je natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Kijk maar eens naar de feesten die door rijke tieners in Amerika worden gegeven. Maar aangezien we niet allemaal bezitten over een budget van 500.000 euro, moeten we het met iets minder doen. Dat hoeft de pret niet te drukken, ook met een kleiner budget kun je de leukste feesten organiseren. En daarnaast: uiteindelijk gaat het om de gezelligheid. Bij Kaartje2go kun je in ieder geval al meteen aan de slag met het maken van een originele uitnodiging voor je sweet 16 party.

sweet 16 party

Sweet 16 party met thema

Iedereen kan wel een paar ballonnen en slingers ophangen, maar dat is eigenlijk niet origineel. Een sweet 16 party verdient toch wel iets meer? Je feest krijgt een uniek karakter als je er een thema aan verbindt. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvol galafeest of houdt de sfeer ontspannen door voor een lounge of beachparty te kiezen. Een ander leuk thema is een Amerikaans feestje, dit thema is heel makkelijk en toepasselijk!

Welk thema je ook kiest voor je feest. Bij Kaartje2go kun je een bijpassende uitnodiging vinden zodat iedereen al in de juiste stemming kan komen!

Sweet 16 beachparty uitnodiging

Beachparty’s zijn altijd een groot succes, want wie houdt er nu niet van de zomer? Valt jouw verjaardag in dit zonnige seizoen dan kun je dat meteen als thema gebruiken. Als aankleding kun je denken aan strandstoelen, opblaasbare palmbomen en strandballen. Wat erg leuk is, is om je gasten meteen een warm welkom te geven door ze een bloemenkrans om te doen en een alcoholvrije cocktail aan te bieden.

sweet 16 party

Verjaardagsfeest uitnodiging voor Amerikaanse party

Een sweet 16 party geven is natuurlijk hartstikke Amerikaans. Daarom is het geven van een feest met een Amerikaans thema natuurlijk heel toepasselijk en daarnaast: voor jou heel makkelijk! Amerikaanse feesten kenmerken zich door de simpele snacks en drinken. Denk maar aan chips, hotdogs, hamburgers en grote plastic cups met cola. Dat heb je zo in huis gehaald! Nu alleen nog een passende uitnodiging!

sweet 16 party

Uitnodiging sweet 16 party met foto

Je uitnodiging wordt nog unieker en persoonlijker als je er een foto van jezelf op zet! Je kunt kiezen uit onze ontwerpen en de bestaande foto vervangen, of je ontwerpt zelf een kaart! Bij Kaartje2go heb je ontzettend veel mogelijkheden om een leuke kaart te maken. Denk aan talloze figuurtjes, kaders, afbeeldingen en teksten. Je kunt overal op de kaart iets toevoegen. Desnoods zet je heel de kaart vol met foto’s van jezelf. Je mag het helemaal zelf weten! Ga dus lekker los en ontwerp je eigen uitnodiging!

Vergeet niet het volgende er sowieso op te zetten:

  • Je naam;
  • datum, locatie en tijd van je feest;
  • vraag aan je gasten of ze willen aangeven of ze komen;
  • cadeautip;
  • heb je een thema? Vermeld dit duidelijk met daarbij je wensen qua kleding en stijl!

sweet 16 party
Uitnodigingskaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart