Meest originele uitnodigingen voor kinderfeestje jongen

Hoera! Je zoontje is binnenkort jarig en dat betekent dat het weer tijd is voor een onvergetelijk kinderfeestje! Waarschijnlijk heeft je zoontje er nu al zin in, maar misschien zit jij nog met je handen in het haar. Wat voor feestje kun je dit jaar geven? Maak je geen zorgen, we zullen je deze keer bijstaan met een aantal leuke ideeën die altijd in de smaak vallen bij de jongens! Tevens hebben we meteen leuke suggesties voor bijpassende uitnodigingen voor kinderfeestje!

uitnodigingen voor kinderfeestje

Stoer piratenfeest

Is je zoontje helemaal weg van piraten? Als je het kinderfeestjes thuis wilt organiseren is een piratenthema altijd leuk voor de kleine man. Laat de kleine jongens meteen in de stemming komen met een bijpassende uitnodiging voor het piratenfeest! Weet je nog niet hoe je de dag verder wilt invullen? Onderstaand een paar leuke ideeën:

 • Speel een leuk spel zoals een spel waarbij je de jongens in een kring op de grond laat zitten. In het midden ligt een nep zwaard. De jarige job is de kapitein en hij mag aan het zwaard draaien. Diegene die door het zwaard wordt aangewezen mag zijn cadeautje geven en zo ga je iedereen rond.
 • Laat de jongens hun eigen piraten T-shirt maken door (goedkope) witte shirts te kopen met een paar stiften. Zo zijn ze lekker bezig!
 • Speel het krokodilspel! Bij dit spel verstop je een eierwekker met een knuffel van een krokodil. Vervolgens is het de taak aan de jongens om de krokodil zo snel mogelijk te vinden. Als afsluiter kun je de film Peter Pan aanzetten!

uitnodigingen voor kinderfeestje

Uitnodiging voor kinderfeestje: SUPERhelden feest!

Welke jongen houdt er nu niet van superhelden? Om die reden is een feest met dat thema altijd een succes! Vooral als je zoontje het allerliefst in zijn superheldenpak rondloopt. Die mag hij dan tijdens het feest mooi aantrekken en zijn vriendjes mogen verkleed als hun superheld. Als activiteit kun je een hindernisbaan maken in je woonkamer of misschien een opblaasbare stormbaan huren. De kleine superhelden moeten dan zo snel mogelijk over de baan zien te komen.

Natuurlijk is het leuk als je een bijpassende uitnodiging verstuurd zoals onderstaande superhelden uitnodiging.

uitnodigingen voor kinderfeestje

Buitenactiviteiten voor de stoere boys

Is je zoon in de zomer jarig, dan is het niet nodig om je huis op stelten te laten zetten door de kleine mannen. Als je een leuke activiteit buitenshuis doet bespaar je jezelf veel rommel! Daarnaast zijn deze activiteiten leuker voor de jongens die wat ouder zijn. Die hebben immers niet meer zo’n zin om zich te verkleden. Leuke buitenactiviteiten zijn:

 • paintballen;
 • survivallen;
 • speurtocht;
 • karten.

Bij deze stoere activiteiten hoort natuurlijk een stoere uitnodiging zoals onderstaand voorbeeld! Maar we hebben meerdere stoere uitnodigingen voor je zoontje.  Bekijk hier de uitnodigingen voor kinderfeest voor jongens.

uitnodigingen voor kinderfeestje

Speciaal voor onze nieuwe klanten: gratis kaart

Ben je nieuw bij Kaartje2go, dan willen we je graag een warm welkom geven. Als je een account aanmaakt en voor de eerste keer kaarten bestelt krijg je van ons één kaart helemaal gratis! Tot zo!
Uitnodigingskaarten maak je gemakkelijk zó

 1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
 2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
 3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
 4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart