Leuke ideeën voor kinderfeestje van je dochter

Vier je binnenkort de verjaardag van je dochtertje en ben je op zoek naar leuke ideeën voor kinderfeestje? Wij van Kaartje2go weten dat het soms lastig kan zijn om wéér iets leuks te bedenken voor het feestje van je kind. Om die reden geven we je in deze blog een paar leuke ideeën voor kinderfeestje zodat je jezelf daarover geen zorgen meer hoeft te maken. Tevens laten we je meteen leuke voorbeelden zien van uitnodigingen die bij het verjaardagsfeest passen!

ideeën voor kinderfeestje

Originele uitnodigingen voor kinderfeest

Een kinderfeest is pas echt compleet als je de kleine gasten op een leuke manier uitnodigt. Dit kan met een unieke en originele uitnodiging voor het kinderfeestje. Zo kan je kleine dochtertje met trots haar uitnodigingen uitdelen op school. Bij Kaartje2go hebben we voor elke kleine meid een passende kaart die goed bij haar past en bij haar feestje. Alle kaarten in ons assortiment kunnen geheel aangepast worden. Je kunt bijvoorbeeld de teksten veranderen, foto’s aanpassen en nog extra foto’s, figuurtjes of kaders toevoegen. Uiteindelijk krijg je dus een persoonlijk uitnodiging voor het kinderfeestje van je dochter!

Uitnodiging voor een prinsessenfeest

Is je dochtertje helemaal weg van prinsessen en trekt ze het liefst haar prinsessenjurk aan? Geef haar hier dan een mooie gelegenheid voor door een prinsessenfeest te organiseren! Nog leuker: vraag of haar vriendinnetjes ook in een jurkje komen! Dit kun je bijvoorbeeld als dresscode op de uitnodiging zetten. Leuke ideeën voor kinderfeest:

  • houdt met alle meisjes een modeshow zodat ze goed hun prinsessenjurk kunnen showen;
  • laat de meiden een cake versieren die ‘prinseswaardig’ is (vergeet niet mooie cake decoratie te kopen zoals pareltjes)!
  • sluit de dag af met een mooie prinsessenfilm (heb je meteen weer wat rust in de tent!).

Onderstaande uitnodiging past perfect bij een prinsessenfeest! Maar dit is niet de enige, kijk eens op Kaartje2go voor onze andere prinsessenuitnodigingen.

ideeën voor kinderfeestje

Ideeën voor kinderfeestje: cupcake party

Het is eigenlijk heel simpel om een leuk kinderfeestje te organiseren zonder te veel gedoe. Denk bijvoorbeeld aan een cupcake party. Hoef je ook geen taart meer te kopen! Op het internet kun je veel gemakkelijke recepten vinden voor cupcakes. Vervolgens kun je samen met de kinderen lekker bakken en snoepen! Probeer wel veel leuke taartdecoratie in huis te halen zoals gekleurde hagelslag, spikkels en glazuur. Als je het professioneler wilt aanpakken kun je ook iemand inhuren voor een cupcake workshop.

ideeën voor kinderfeestje

Een kralen kinderfeestje

Kleine meisjes zijn gek op sieraden. Hoe leuk is het dan wel niet om ze zelf hun sieraden te laten maken? Op het internet zijn hele kralensets te verkrijgen waarmee je meteen uit de voeten kan. Maar je kunt natuurlijk ook voor een workshop kiezen. Dat scheelt je veel werk! Waar je ook voor kiest: bij Kaartje2go hebben we in ieder geval bijpassende uitnodigingen!

ideeën voor kinderfeest

Bekijk alle unieke uitnodigingen voor kinderfeestje op Kaartje2go

Heb je zelf al leuke ideeën voor kinderfeestje van je dochtertje, kijk dan eens op onze site of we een bijpassende uitnodiging hebben! Als je naar onze uitnodigingen voor kinderfeestje meisje gaat, kun je vervolgens zelf in de zoekbalk het thema van jouw kinderfeestje intypen. Op die manier zoek je binnen de juiste categorie en komt je waarschijnlijk een toepasselijke kaart tegen!

Ben je op zoek naar een uitnodiging voor het kinderfeestje van je zoontje? Bekijk ze hier allemaal! Als je voor 20.00 uur besteld brengen wij de kaarten diezelfde dag nog naar de post!
Uitnodigingskaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart