Barbecue seizoen in aantocht! Vier je verjaardag in barbecue-stijl!

Ben jij één van die gelukkige mensen die in de zomer oftewel het barbecueseizoen jarig is? Dan heb je dus altijd een prachtig thema voor je verjaardagsfeest! Zodra de vogeltjes weer gaan fluiten, het zonnetje lekker warm aanvoelt en de zomerkleding weer uit de kast kunnen heeft iedereen wel zin in een barbecue. En niets is zo leuk als je vrienden op een gepaste manier uitnodigen! In deze blog kun je een aantal fantastische uitnodigingen voor je barbecue vinden die je eenvoudig en goedkoop kunt bestellen bij Kaartje2go.

Mannelijke uitnodigingen barbecue

Hoewel barbecues steeds meer trendy en gezonder worden, is het in eerste instantie natuurlijk nog steeds stiekem een dingetje voor mannen. En dat betekent dat bij een echte barbecue een goede portie vlees hoort. Schrap jij liever de salades en vegetarische bijgerechten en eet je liever uitsluitend vlees met saus? Stuur je vrienden dan deze mannelijke uitnodiging voor jou mannenfeest.

barbecue

Sfeervolle barbecue met sfeervolle uitnodiging

Naast de echte mannelijke barbecues waar salades geen rol in spelen, kun je natuurlijk ook kiezen voor een barbecue die niet alleen maar om vlees draait. Daarnaast is een barbecue ook een prima familieaangelegenheid voor jong en oud. En naast dat eten in de buitenlucht altijd een extra goede sfeer geeft, is het voor de gastheer of gastvrouw ook leuker om het feestmaal in het bijzijn van familie of vrienden te bereiden dan alleen in de keuken! Ga je voor een sfeervolle barbecue? Kies dan één van onze trendy en sfeervolle uitnodigingen!

barbecue

Paar kleine tips voor een succesvolle barbeque

Natuurlijk weet je vast wel hoe je een worstje moet bereiden op de barbecue, maar soms kunnen een paar praktische tips wel handig zijn. Zeker als je niet wilt dat je vlees zwart van het rooster komt!

 • vergeet niet het rooster in te smeren met olijfolie;
 • zorg er allereerst voor dat de barbecue goed heet is voordat je er iets oplegt;
 • het is goed te beginnen met het vlees dat het snelste klaar is zodat iedereen al wat te eten heeft;
 • vlees of andere gerechten die langere tijd nodig hebben kun je het beste aan de zijkanten leggen;
 • doe altijd een stuk folie om de vis heen;
 • houd er rekening mee dat vet vlees voor vlammen kan zorgen;
 • zorg er altijd voor dat het vlees niet aanbrand, dat is niet alleen minder lekker maar ook ongezond.

De leukste barbecue uitnodigingen eenvoudig bestellen bij Kaartje2go

Jouw barbecue uitnodiging of andere uitnodigingen en kaarten kun je heel eenvoudig en snel versturen via Kaartje2go. Als eerste zoek je een leuke kaart uit. Indien gewenst kun je deze kaart aanpassen door bijvoorbeeld leuke foto’s, figuurtjes of kaders toe te voegen. Vervolgens kies je de grootte van de kaart, het aantal kaarten dat je wilt versturen en je druk op bestellen. Het is niet eens nodig om je huis uit te gaan, want als je ons alle adressen geeft van je gasten, doen wij de kaarten voor je op de brievenbus.

barbecue
Uitnodigingskaarten maak je gemakkelijk zó

 1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
 2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
 3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
 4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart