Pak groots uit met je 30 jaar verjaardag en maak een unieke uitnodiging bij Kaartje2go

Vier je binnenkort je 30 jaar verjaardag? Treur niet, tegenwoordig is 30 de nieuwe 20. Je bent dus nog jong zat en is het niet altijd leuk om een feestje te geven? Okee, misschien was de leeftijd van 30 bereiken niet iets waarop je jezelf verheugde, maar helaas kun je er niets meer aan doen. Trek je dus niet terug, maar laat zien hoe trots je bent op je leeftijd. En denk maar zo: over 20 jaar zou je willen dat je nog maar 30 jaar oud was! Tijd dus voor een feestje! Bij Kaartje2go hebben we ontzettend leuke en unieke uitnodigingen die bij elk feestje passen. Geen inspiratie voor jouw knalfuif? Lees dan hier onze tips! En uiteraard hebben we bij elke stijl een passende uitnodiging voor jouw 30 jaar verjaardag.

30 jaar verjaardag

Cocktail of champagne party voor de 30 something girls and boys

Toen je nog 20 was had je misschien geen geld voor dure champagne of een cocktail. Gelukkig kun je die periode van rood staan bij de bank wel achter je laten. Waarschijnlijk heb je nu een fulltime baan en misschien wel een heuse carrière. Hoog tijd dus voor een mooi decadent feestje met champagne en jullie favoriete cocktails. Heb je al helemaal geld over, huur dan een knappe barman in die de cocktails voor jullie kan ‘shaken’. Onderstaand een passende uitnodiging voor een avondje met ‘the girls’.

30 jaar verjaardag

30 jaar verjaardag

Vier je 30 jaar verjaardag lekker in de kroeg

Geen zin in troep in je huis? Huur dan een gezellige kroeg af om je 30 jaar verjaardag te vieren. Zo hoef je jezef geen zorgen te maken om de boodschappen, rommel en heb je meteen al een leuke sfeer te pakken!

30 jaar verjaardag

Maak een unieke en persoonlijke uitnodiging

Wil je echt een persoonlijke en unieke uitnodiging? Maak er dan zelf eentje! Bij Kaartje2go kun je jouw eigen uitnodiging compleet ontwerpen. Plaats een foto van jezelf of van iets dat je aanspreekt op de voorkant van de kaart en maak de kaart verder af met nog meer foto’s, figuurtjes en een kader. Je kunt ook zelf de tekst op de voor- en achterkant van de kaart bedenken! Heb je geen tijd om zelf een kaart te ontwerpen, maar wil je toch iets persoonlijks? Kies dan een voorbeeldkaart en vervang de foto op die kaart door een mooie foto van jezelf! Zo simpel kan het zijn. Binnen een kwartier heb jij een persoonlijke uitnodiging. Bestel je voor 20.00 dan zorgen wij ervoor dat ze diezelfde dag nog naar de post gaan. Je kunt er ook voor kiezen om de kaarten bij jou thuis te laten bezorgen. Dan kun je ze daarna zelf versturen of persoonlijk overhandigen.

30 jaar verjaardag

30 jaar verjaardag
Uitnodigingskaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart