Geweldige tekst voor een verrassingsfeestje!

Je hebt van die mensen die zelf nooit eens een feestje plannen, terwijl alle bijzondere jubilea in hun leven ongemerkt voorbij gaan. Als goede vrienden wil je voor deze bescheidenheid natuurlijk een stokje steken, om er juist eens een onvergelijk feest van te maken. Nodig daarom alle vrienden van het koppel uit met een bijzondere uitnodiging.

Huwelijksjubileum vieren!

Het is toch zonde om een speciale gelegenheid als een huwelijksjubileum ongemerkt voorbij te laten gaan? Je bent immers maar één keer jarig en dat moet beloond worden met een groots feest. Als de persoon in kwestie dit zelf niet wil organiseren, is het daarom leuk om een verrassingsfeest te organiseren.

Speciale tekst

Nodig je vrienden uit met uitnodigingskaarten van kaartje2go. Hiervoor is het belangrijk dat je de juiste woorden vindt voor op de kaart. Geen nood, want wij hebben daarom hieronder een perfecte tekst voor je gevonden om op al je kaarten te plakken. Maak er gebruik van en verstuur leuke kaartjes! DAG DATUM het alweer […] jaar geleden dat NAAM is geboren. […] jaar, een speciale leeftijd! Dit willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en dus gaan we dit vieren. We geven een verrassingsfeest op DAG DATUM a.s. in LOCATIE, ADRES te PLAATS.  Het feest begint om TIJDSTIP uur. Wij vragen u om voor die tijd al binnen te zijn, zodat het een echte verrassing is. Indien u verhinderd bent laat het ons weten voor DATUM a.s. Tot dan! NAMEN Kijk hier voor een leuke tekst voor je moeder!
Uitnodigingskaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart