Originele tekst voor een verrassingsfeest voor je moeder

Als je moeder jarig is, wordt het tijd om haar eens goed in het zonnetje te zetten. Organiseer daarom een leuk verrassingsfeest, zodat je haar kunt verrassen met iets leuks. Bij kaartje2go maak je de mooiste uitnodigingen voor een verrassingsfeest!

Uitnodiging sturen

De beste manier om een verrassingsfeest te beginnen, is door de geadresseerden een leuke uitnodiging te sturen. Kaartje2go heeft de leukste verjaardagsuitnodigingen in het assortiment zitten,  die je kunt versturen aan alle vrienden, kennissen en collega’s van je moeder. Zorg er wel voor dat ze het kaartje niet op een zichtbare plek in huis bewaren. Het geheim staat immers centraal!

Originele tekst

Om je ook direct van een leuke tekst te voorzien, hebben we hieronder een mooi exemplaar voor je gevonden. je kunt deze tekst gebruiken op al je verrassingsuitnodigingen. Klik op de link voor meer teksten.

Mama wordt X jaar en om dat te vieren hebben wij samen met papa voor haar een  SURPRISE PARTY georganiseerd.

Wij zouden het heel leuk vinden als jullie hierbij aanwezig kunnen zijn om haar te verrassen. Graag ontvangen wij jullie daarom op DAG DATUM om uiterlijk TIJDSTIP bij restaurant NAAM in PLAATS.

Graag tot dan!!

NAMEN

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele foto verjaardagskaart
  • Zeer vriendelijk geprijsd
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Meer dan 300.000 gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart