Originele tekst verjaardagsuitnodiging 1 jaar

Ben je op zoek naar een spetterende tekst om op een uitnodiging te schrijven voor iemand die 1 jaar wordt? Die persoon kan dat natuurlijk zelf niet doen, dus is enige creativiteit gewenst.. of niet? Nee, hoor. Ook met je teksten helpt kaartje2go je graag!

Fijne kaarttekst

Wij hebben namelijk een bijzonder fijne kaarttekst voor op een verjaardagsuitnodiging namens iemand die 1 jaar wordt. De tekst is geschreven vanuit het oogpunt van de ex-baby zelf. Dit maakt het waarschijnlijk ook zo’n bijzonder kaarttekstje.

Babytijd is omgevlogen

Het is snel gegaan en bijna niet te geloven. Maar mijn babytijd is echt omgevlogen. DAG DATUM word ik dreumes en is het de dag dat ik mijn allereerste verjaardag vieren mag! Papa en mama zullen alles mooi versieren. Komen jullie ook om het met mij mee te vieren?

Meer teksten

Wil je meer originele kaartteksten bekijken? Wij hebben een heel assortiment voor je, dat je gratis kunt bekijken. Je kunt alle teksten gebruiken voor op je verjaardagsuitnodigingen van kaartje2go. En zo zie je maar weer: we helpen je van A tot Z bij het maken van je eigen uitnodigingen!
Uitnodigingskaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart