Mooie tekst voor op je verjaardagsuitnodiging

Op een mooi kaartje, hoort een sprankelende tekst! Zo een tekst moet in een paar zinnen zeggen wat je boodschap is. Kaartje2go heeft de leukste gratis te gebruiken kaartteksten, waarvan deze speciale tekst er één is!

Speciale tekst vinden

Ben jij op zoek naar de perfecte tekst voor op je wenskaarten, dan kun je deze vinden via de website van kaartje2go. Wij hebben een groot assortiment kaartteksten, waarin je gratis kunt kijken en die je vrijblijvend mag gebruiken. Neem eens een kijkje in het assortiment en vul je verjaardagsuitnodiging aan met een sprankelende tekst.

Kaarttekst

De tekst hieronder is een perfect voorbeeld van een originele kaarttekst, die je voor je kaarten kunt gebruiken. Het is een mooie, rijmende tekst die je door middel van simpel knippen en plakken kunt toepassen op je kaartontwerpen. Lees de tekst hieronder: Zodat je me feliciteren kan Verjaren gebeurt misschien wel ieder jaar, maar LEEFTIJD is wel iets anders, nietwaar? Een feest leek me daarom een uitstekend plan. Ben je erbij zodat je me feliciteren kan?
Uitnodigingskaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart