Binnenkort een kinderfeestje? Kies een toffe uitnodiging bij Kaartje2go!

Is het binnenkort weer tijd om de verjaardag van je zoon of dochter te vieren? Waarschijnlijk doet je kind ’s nachts al geen oog meer dicht van de spanning! Een tof kinderfeestje vraagt natuurlijk om een coole uitnodiging en een goede voorbereiding. Denk aan een lekkere taart, cupcakes en snoep. Het zal waarschijnlijk een dolle boel worden met alle kinderen in huis, maar wel heel gezellig!

Super stoere uitnodigingen voor je kinderfeestje

Bij Kaartje2go hebben we erg veel leuke, schattige en stoere uitnodigingen voor kinderfeestjes. Op onze website hebben we de uitnodigingen onderverdeeld in uitnodigingen voor jongens en voor meisjes. Daarnaast kun je nog kiezen uit bepaalde thema’s zoals een kinderfeest met een superhelden feestje. Een superheldenthema staat altijd garant voor succes bij de jongere kinderen!

kinderfeestje

kinderfeestje

Met zo’n toffe uitnodiging heeft elk vriendje en vriendinnetje van je kind wel zin om te komen! Vraag meteen op de uitnodiging of iedereen verkleed komt zodat je leuke spellen kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan een stormbaan. Houd er wel rekening mee dat de kinderen in hun superheldenpak waarschijnlijk nog drukker zijn. Wil je het feestje binnen geven, dan is misschien een andere thema beter!

Hippe kaarten met foto

Bij Kaartje2go hebben we ontzettend veel leuke ontwerpen voor een unieke uitnodiging voor een kinderfeestje. Alle verjaardagskaarten zijn vrolijk en fris en er is voor ieder wat wils. Is je zoon of dochter heel hip? Ook voor deze hippe en trendy kindjes hebben we leuke kaarten. En wat de kaart nog origineler maakt is een leuke foto of foto’s van je kind op de voorkant! Op de meeste kaarten hebben we hiervoor speciaal een plekje gereserveerd!

kinderfeestje

Wat zet je op de uitnodiging?

Natuurlijk weet je globaal wel wat je op de uitnodiging moet zetten, maar soms is het toch handig als je nog even de punten krijgt aangereikt. Daarom onderstaand de punten die zeker handig zijn om te vermelden!

  • datum van het feestje;
  • het adres waar het feestje plaatsvindt;
  • hoe laat begint het feestje en wanneer zal het eindigen;
  • een kleine hint van wat er gaat gebeuren, vooral handig als de kinderen wat spullen mee moeten nemen of verkleed moeten komen;
  • tip voor een cadeautje.

kinderfeestje

Heb je een beetje haast met het versturen van de uitnodigingen voor het kinderfeestje? In dat geval zit je bij Kaartje2go al helemaal goed. Vanuit je luie stoel bestel je de uitnodigingen en laat je ze door ons op de brievenbus doen! Als je voor 20.00 uur besteld worden de kaarten nog verstuurd!
Uitnodigingskaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart