3 originele teksten voor een verjaardagsuitnodiging

Als je een verjaardagsuitnodiging stuurt, is het goed om tevens een goede tekst te gebruiken voor op je uitnodiging. Bij kaartje2go kun je gebruik maken van maar liefst een geheel assortiment aan kaartteksten. We hebben uit dat assortiment een leuke top 3 voor je opgesteld!

Originele teksten

Via deze pagina bekijk je het assortiment originele kaartteksten voor een (verjaardagen)uitnodiging. Je vindt er allerhande teksten voor diverse situaties. Kopieer en plak een tekst om deze te gebruiken voor op je eigen kaartje. Zo voorzie je je uitnodiging van een extra persoonlijke touch!

Top 3 verjaardagsuitnodigingen

Uit dat assortiment hebben wij dus een mooie top 3 voor je opgesteld. Je ziet die top 3 hieronder in beeld. Gebruik de teksten voor je eigen verjaardagsuitnodigingen.

Mijn feestje

Beste NAAM,

DATUM ben ik LEEFTIJD geworden!

Ik zou het leuk vinden als je DATUM tussen TIJDSTIP en TIJDSTIP op mijn feestje komt.

Je papa en/of mama zijn ook welkom!

Als je niet kunt komen, wil je dit dan even laten weten?

Hopelijk tot DATUM!

NAAM ADRES TELEFOON

Mijn feestje komt eraan

Heb je weleens ACTIVITEIT gedaan? Het kan binnenkort, want mijn feestje komt eraan! We halen je op en brengen je ook weer weg, en daar tussenin wordt het spannend, zeg! Laat je me weten of je er zult zijn? Zonder jou is mijn feestje veel minder fijn!

Zodat je me feliciteren kan

Verjaren gebeurt misschien wel ieder jaar, maar LEEFTIJD is wel iets anders, nietwaar? Een feest leek me daarom een uitstekend plan. Ben je erbij zodat je me feliciteren kan?
Uitnodigingskaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart