Schattige uitnodiging kraamfeest meisje

Hebben jullie onlangs een prachtige dochter gekregen? Gefeliciteerd! Er zal op dit moment wel veel veranderd zijn in huis door de komst van deze kleine meid. Maar waarschijnlijk zijn jullie vooral veel aan het genieten. Omdat jullie natuurlijk ontzettend trots zijn op jullie kleine meid, willen jullie haar aan iedereen laten zien. Je slaat meteen heel veel vliegen in één klap als jullie een kraamfeest organiseren. Zo kan iedereen tegelijk langskomen en hoeven jullie niet telkens meerdere afspraken in te plannen. Daarnaast is een feestje natuurlijk altijd heel gezellig. Nodig jullie vrienden en familie dus uit op een leuke manier door een uitnodiging kraamfeest meisje te maken bij Kaartje2go.

Ideeën uitnodiging kraamfeest meisje

Hebben jullie inspiratie nodig voor jullie uitnodiging kraamfeest meisje? Onderstaand kunnen jullie een paar schattige en leuke voorbeelden zien van kaarten die je kunt bestellen bij Kaartje2go.

Zoete en traditionele uitnodiging

Onderstaande uitnodiging is een combinatie van schattig, traditioneel en modern. Daarnaast is de uitnodiging lekker zoet door de roze muisjes. Vergeet natuurlijk niet beschuit met muisjes klaar te zetten voor je gasten. Daar rekenen ze nu wel op!

uitnodiging kraamfeest

Schattige en warme uitnodiging

Is onderstaande uitnodiging geen plaatje? Door de zachte maar warme kleuren en subtiele tekening is de kaart heel stijlvol. Zoals je ziet hebben we een plekje gereserveerd voor de eerste foto van jullie dochtertje!

uitnodiging kraamfeest meisje

Sfeervolle en stoere uitnodiging kraamfeest meisje

Meer op zoek naar een stoere uitnodiging met schattige en sfeervolle prints? Dan is onderstaande uitnodiging misschien wel de kaart die jullie zoeken. Bij deze uitnodiging is houtmotief als achtergrond gebruikt en is de kaart verder afgemaakt met papieren hartjes en tekst in krijt.

uitnodiging kraamfeest meisje

Unieke uitnodigingen maak je bij Kaartje2go

Wil je liever zelf een uitnodiging maken? Dat kan bij Kaartje2go! In dat geval kun je beginnen met een blanco kaart en deze verder helemaal naar wens ontwerpen! Hierbij kun je gebruik maken van onze vele figuurtjes en kaders. Tevens is het mogelijk om eigen foto’s te uploaden, zoveel je maar wilt! Een unieke uitnodiging kraamfeest meisje ontwerpen is heel simpel bij Kaartje2go en daarnaast ook ontzettend leuk om te doen! Als je meer inspiratie nodig hebt kun je op onze website meer uitnodigingen voor kraamfeest bekijken!.
Uitnodigingskaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart